Inkoop en verkoop van paarden en pony's

De prijzen van de te koop staande paarden zijn varieerend. Per paard kan de prijs verschillen. Een paard groen uit de weide komt heeft een andere prijs dan een paard wat netjes is opgeleidt en evt wedstrijden heeft gelopen. 

Omdat u zoekt naar een paard passend in uw prijsklasse is het slim om teleurstelling te voorkomen en vooraf telefonisch te informeren naar de vraagprijs. Wij hebben verschillende paarden in verschillende prijsklassen. Telefonisch contact is daarvoor de beste en de snelste manier. Daarom vragen wij u telefonisch contact met Dirk op te nemen op telefoonummer 0031-610701474.

Dirk kan u in een eerste telefoon gesprek al informeren over het paard.

Onze doelstelling is u een passend paard te verkopen dat aansluit bij uw wensen. Zodat u dagelijks fijn kunt rijden en u samen een plezierige tijd heeft. 
 

Wij nemen graag de tijd voor onze klanten. Zodoende is het fijn als u vooraf belt voor een vrijblijvende afspraak. We stellen u onze paarden voor en indien het paard uw aanspreekt mag u deze nadat wij het paard voorgereden hebben zelf proberen. U mag het paard proberen in de binnenbak, buitenbak of buiten in het bos. 

Wij werken met duidelijke contracten. Onze algemene voorwaarden en contracten zijn op onze website terug te vinden.

 

Wilt u uw paard of pony verkopen en zit u niet te wachten op alle behorende zaken rondom het verkoop proces dan kunt u ervoor kiezen uw paard of pony te verkopen aan onze stal. Wij zijn doorlopend opzoek naar alle soorten paarden en pony's. 

Onze paarden en pony's hebben een ruime lichte box, elke dag weidegang en of een dagdeel op de paddock. Worden dagelijks gereden en prima verzorgd. 3 maal daags krachtvoer en 3 maal daags ruwvoer van goede kwaliteit. 

 

 

 

Ontwerp en techniek © 2014-2020 MonTay Media